• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Молоді та креативні бібліотекарі презентують свою роботу

Молоді та креативні бібліотекарі презентують свою роботу

2017-04-27

27 квітня 2017 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 7 відбулося засідання Школи молодого спеціаліста з бібліотечної справи «Підсумки роботи за навчальний рік».

Засідання розпочалось із виступу директора закладу Попович Марії Василівни. Керівник пояснила молодим працівникам, що бібліотека є обов’язковим структурним підрозділом ЗНЗ, яка здійснює бібліотечно-інформаційну, культурно-просвітницьку діяльність в урочний та позаурочний час, бере активну участь у навчально-виховному процесі та забезпечує доступ учнівському та педагогічному колективам до бібліотечно-інформаційних ресурсів.

Чупрунова Уляна Григорівна, методист ІМЦ, наголосила на тому, що від компетентності бібліотекарів залежить ефективна організація розвитку дитячого та юнацького читання, а щире спілкування з учнями приносить позитивні результати – діти починають відкривати для себе світ Книги, часто знаходячи відповіді на болючі питання сьогодення. Бруно Ферреро у свій час сказав: «Немає користі від непрочитаної книги, що лежить на полиці, припадаючи порохом. Але серед її сторінок можна знайти те, чого ми давно прагнемо…».

Приймачук Ольга Миколаївна, керівник Школи, допомогла бібліотекарям презентувати діяльність бібліотек ЗНЗ у формі стоп-кадру «Я роблю це так…». Молоді спеціалісти Марта Сенчакович (гімназія № 2), Ірина Кострубенко (ЗШ № 2), Надія Іваночко (ЗШ № 7), Галина Антоняк (ЗШ № 17), Наталія Кірушева (ЗШ № 21), Ірина Веретко (ЗШС № 6), Віра Косар (ЗШ № 26), Руслана Андрушевська (Угорницька ЗШ), Богдана Захарчук (Вовчинецька ЗШ) продемонстрували всі свої знання, які одержали під час занять в Школі та довели, що креативний підхід в організації роботи з учнями лише заохочує дітей до читання.

фотографіія1

фотографіія4

фотографіія3

Кiлькiсть переглядiв: 454

Коментарi